Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Historia

Olli Kaihulan ensimmäinen korjaamoverstas oli Kuusistonkatu 1 kellarissa.

”Aluksi en tuntenut yhtäkään valkeakoskelaista autonomistajaa, mutta pikkuhiljaa asiakkaita tuli tarpeeksi. Tekemällä 12 tunnin työpäiviä sain vähitellen hieman rahaa kokoon, josta käytin kaiken mahdollisen koneiden, laitteiden ja työkalujen hankkimiseen”, muistelee Olavi Kaihula. Seuraavaksi korjaamo toimi Urheilukadun varrella sijaitsevan kotitalon autotallitiloissa.

”Yksi auto kerrallaan saatiin sisälle. Muut oli korjattava ulkona säiden armoilla. Ostin sitten tontin Yhtyneiltä Paperitehtailta ja perustustöiden jälkeen pääsin aloittamaan korjaamotoiminnan siellä.”

Vuonna 1958 tila oli ruhtinaallinen aikaisempaan verrattuna: sisään mahtui 10 henkilöautoa ja laitteisto oli parempi kuin koskaan. Korjaamon toiminta oli myös monipuolistunut, koska vuonna 1957 Kaihula aloitti myös autojen myynnin. Aluksi hämeenlinnalaisen Autolinna Oy:n alimyyjänä, mutta vuodesta 1963 Peugeotin sekä vuodesta 1965 alkaen Fiatin piirimyyjänä. Kaihulan liike toimi myös myymiensä automerkkien huoltamona. Lisäksi Kaihulassa hoidettiin myös muiden automerkkien huolto- ja korjaustöitä. Asiakassuhteita oli paljon ja monet niistä ovat kestäneet vuosikymmeniä ja jatkuvat edelleenkin.

Sukupolvenvaihdoksessa vuonna 2004 Olli Kaihulan poika Matti Kaihula ryhtyi jatkamaan korjaamon pitoa.

Avoinna

ma-pe 8:00 – 16:30